دسته‌بندی نشده

راهنمای انتخاب کفپوش آشپزخانه !!!

کفپوش آشپزخانه

کفپوش‌ لمینت برای آشپزخانه کاملاً مناسب است، به‌ویژه در آشپزخانه‌ها، جایی که ترافیک زیاد و ریختن مواد کثیف در آنها رایج است. با زندگی پرمشغله‌تان، این احتمال وجود دارد که به راه‌حل‌های نوسازی آشپزخانه متمایل شوید که ظاهری جذاب، هزینه‌های پایین تعمیر و نگهداری و ارزش عالی را ارائه می‌دهند. لمینت نه تنها به طور واقعی ظاهر و احساس چوب سخت طبیعی را تقلید می‎کند، بلکه مقاومت داخلی در برابر خراش، فرورفتگی، خش و رطوبت را ارائه می‎دهد.

کفپوش لمینت چیست؟

کفپوش لمینت که برای اولین بار در دهه 1970 ساخته شد، یکی از اولین جایگزین‎های ساخت بشر برای کفپوش‎های چوبی سخت بود. راه رفتن روی لمینت به دلیل ضخامت آن بسیار راحت است، بنابراین به خوبی می‎توان از آن در اتاق‎های نشیمن و راهروها استفاده کرد.

لمینت مانند وینیل از مواد مصنوعی ساخته شده است و ظاهری شبیه به چوب سخت اصیل دارد. لایه‌های لمینت شبیه کفپوش‎های وینیل هستند اما از انواع مختلفی از مواد ساخته شده‎اند. کفپوش لمینت دارای یک تخته هسته داخلی است که با یک تصویر عکس تزئینی لایه‌بندی شده است و روی آن لایه سایش یا “پوششی” برای محافظت از کفپوش‎ها قرار داده شده است.

هنگامی که برای یک پروژه بازسازی آشپزخانه، لمینت خرید می‎کنید، با تنوع زیادی از محصولات لمینت برای آشپزخانه به شرح زیر روبرو خواهید شد. از این راهنما برای ارزیابی ویژگی‎هایی که باید به لیست موارد ضروری خود اضافه کنید، استفاده کنید.

پارکت لمینت آشپزخانه

لمینت با فشار بالا

بیشتر محصولات لمینت برای آشپزخانه به عنوان لمینت با فشار مستقیم (DPL) در نظر گرفته می‎شود، اصطلاحی که نحوه ساخت هر تخته یا کاشی را توصیف می‎کند. چهار لایه از مواد مصنوعی فشرده شده و حرارت داده می ‎شود و تا زمانی که به یکدیگر متصل شوند، در یک مرحله ترکیب می‎شوند که این هزینه ساخت را کاهش می‎دهد. این امر لمینت فشار بالا مقرون به صرفه‌تر می‎کند.

لمینت پرفشار در چند مرحله کنار هم قرار می‎گیرد و قبل از ذوب شدن با یک رزین محافظ درمان می‎شود. این لمینت در استفاده روزمره بهتر می‎ماند و در برابر فرورفتگی، رطوبت و ترافیک پا مقاومت می‎کند.

به همین دلیل، با وجود هزینه اولیه بالاتر، لمینت فشار بالا می‌تواند در بلندمدت سرمایه‌گذاری خوبی باشد که نیازی به تعویض مکرر ندارد.

نصب شناور، بدون چسب یا کلیک و قفل

نصب شناور کف لمینت برای آشپزخانه بسته به محصول متفاوت است. برخی از لمینت‎ها با چسب در امتداد هر مفصل چسبانده می‎شوند. در حالی که این امر باعث ایجاد یک کفپوش قوی می‏شود، همچنین نسبت به روش‌های دیگر زمان و هزینه بیشتری را صرف می‎کند. کفپوش لمینت برای نصب سریعتر و راحت‎تر از قبل چسبانده شده است.

اما در آشپزخانه بهتر است از یک محصول لمینت بدون چسب استفاده کنید. اینها کاشی‎ها یا تخته‌هایی هستند که به چسب، میخ یا چسب‎های دیگر نیاز ندارند. نصب آنها بسیار آسان است، حتی برای دست‎اندرکاران نسبتاً بی‎تجربه. محبوب‎ترین گزینه لمینت بدون چسب، کف کلیکی یا زبانه و شیار است که دارای تخته‌هایی است که در هر طرف و انتهای آن به هم می‎خورد و قفل می‎شود.

مزیت اصلی نصب قفل لمینت در آشپزخانه، اتصال محکم بین هر تخته است. این اتصالات به ویژه در برابر رطوبت مقاوم هستند که هم در آشپزخانه و هم در حمام ایده‎آل است. از آنجایی که آنها چسبانده نمی‎شوند، می‏توان کف‎ها را بلند کرد و مجدداً چید تا قطعات آسیب دیده از بین برود یا نشت‎های سنگین خشک شود.

شما می‏توانید یک سطح لمینت بدون چسب را به عنوان یک کف شناور نصب کنید، به این معنی که می‎توان آن را از هر قسمتی از سطح زمین سخت یا زیر کف و لایه زیرین عبور داد. برخی از محصولات دارای یک لایه زیرین متصل برای کمک به کاهش سطح سر و صدا هستند.

تخته لمینت لبه مربعی

نصب کفپوش آشپزخانه

لبه یک تخته، نحوه برش انتهای هر تخته را توصیف می‎کند. گزینه‎های رایج برای لمینت عبارتند از لبه اریب، لبه میکرو اریب و لبه مربع.

در حالی که رایج‎ترین لمینت برای آشپزخانه، لمینت لبه اریب است و آسان‎تر نصب می‌شود، آن مستعد ایجاد شیارهایی است که رطوبت را جذب می‎کنند. البته اگر به درستی از آن مراقبت شود، از این لحاظ مشکلی ایجاد نمی‎شود. با این حال، اگر نسبت به رطوبت برای مدت طولانی بی‌اعتنایی کنید، ممکن است مجبور شوید با هزینه‌های تعویض تخته، کنار بیایید.

از طرف دیگر، لبه‌های لمینت لبه مربعی، در تمام انتهای خود به صورت هم‏سطح در کنار هم قرار می‎گیرند و در نتیجه یک محافظ براق، بدون درز و مقاوم در برابر آب بین تخته‌ها ایجاد می‎شود. مزیت نصب لمینت لبه مربعی برای آشپزخانه در سهولت تعمیر و نگهداری آن است.

کفپوش لمینت ضد آب

مواد کامپوزیت چوبی که برای ساخت کفپوش‏های لمینت استفاده می‏شود تمایل به جذب آب و متورم شدن دارند. با این حال، می‎توانید لمینت کاملا ضد آب خریداری کنید.

این لمینت برای آشپزخانه‌هایی که ممکن است آب از سینک، پیشخوان، میز یا کاسه حیوانات خانگی پاشیده شود، عالی می‎باشد.

در حالی که تعریف “ضدآب” ممکن است بین تولید کنندگان متفاوت باشد، یک کفپوش لمینت واقعا ضد آب از ویژگیهای آب‎بندی سطحی ضد آب، اتصالات ضد آب و یک هسته مقاوم در برابر آب برخوردار است. عملکرد ضد آب ممکن است به نصب مناسب بستگی داشته باشد، البته می‎توانید با استخدام یک متخصص از انجام درست کار، اطمینان حاصل کنید.

با این حال، لمینت ضد آب را حتی به عنوان یک پروژه DIY مانند سایر گزینه‌های شناور و بدون چسب،  می‎توان به صورت آسان نصب کرد.

پارکت لمینت ضد آب

لمینت با درجه AC بالا

اگر می‎خواهید محصولی لمینتی داشته باشید که سال‏ها دوام داشته باشد، قبل از خرید حتماً درجه ساییدگی (AC) روی بسته‎‌بندی را بررسی کنید. این کار، کفپوش لمینت را در مقیاس یک تا پنج برای مقاومت آن در برابر عواملی مانند خراش، لکه، گرما و رطوبت ارزیابی می‏کند. به طور معمول، لمینت با درجه AC بالاتر دارای یک لایه سایش ضخیم‎تر است.

اگر می‎خواهید لمینت برای آشپزخانه انتخاب کنید لمینت با درجه AC3 یا بالاتر را خریداری کنید. رتبه‌های پایین‎تر برای اتاق‏های کم تردد مانند اتاق خواب‎ها، دفاتر خانگی و اتاق‎های غذاخوری مناسب‎تر است. AC3، AC4، و AC5 همگی نشان‌دهنده عملکرد تجاری قوی هستند که برای هر قسمت از خانه، از جمله آشپزخانه شما مناسب است.

یک طبقه با درجه‌بندی AC3 برای یک سبک زندگی فعال یا خانواده پرمشغله مناسب است و محافظت بیشتری در برابر افتادن وسایل آشپزخانه و اسباب بازی‎های بچه‌ها، پایه‌های صندلی کشویی، ناخن‏های حیوانات خانگی و سایر علل فرورفتگی و خراش که در آشپزخانه‌ها آشنا هستند، ارائه می‎دهد.

مقایسه لمینت با موارد جایگزین

لمینت آشپرخانه

کفپوش وینیل در مقابل لمینت: کدام یک برای آشپزخانه شما بهتر است؟

کفپوش وینیل و کفپوش لمینت هر دو مقرون به صرفه، بادوام و قابل تنظیم هستند. با این حال، آنها نیز تفاوت‎های زیادی دارند. در مورد اینکه کدام یک برای پروژه بعدی کفپوش شما بهترین است تحقیق کنید.

در طول سال‌ها، تولیدکنندگان کفپوش موادی را که استفاده می‌کنند ابداع کرده و ارتقا داده‌اند تا گزینه‌های عالی برای صاحبان خانه ایجاد کنند. اگر به دنبال کفپوش‎های بادوام و مقرون به صرفه هستید، کفپوش‎های لمینت و وینیل هر دو ایده‌ آل هستند. همچنین هر دو در سبک‌های مختلفی برای تقلید از چوب، کاشی و سنگ اصیل ساخته شده‎اند. بنابراین چگونه تصمیم می‏گیرید که کدام یک برای خانه شما بهترین است؟

در حالی که کفپوش وینیل و لمینت اشتراکات زیادی دارند، تضادهای مهمی بین آنها وجود دارد. هنگامی که تصمیم می‎گیرید کدام را در خانه خود نصب کنید، بهتر است نیازهای خانه و اتاقی را که در حال بازسازی هستید در نظر بگیرید. ویژگی‎هایی مانند ضدآب بودن یا راحت بودن برای ایستادن می‎تواند تصمیم شما را تغییر دهد یا شکست دهد.

مقایسه کفپوش وینیل و کفپوش لمینت و مزایا و معایب آنها

کفپوش وینیل چیست؟

کفپوش وینیل از چند لایه ساخته شده است که کفی را مقاوم و ضد آب می‎سازد. هسته جامد وینیل آن با یک لایه وینیل و یک لایه سایش پوشیده شده است. این مواد مصنوعی برای افزایش مقاومت در برابر رطوبت کف شما به کار می‎روند

کفپوش‌های وینیل از طراحی‎های محدودی برخوردارند، اما وینیل برای ظاهری مدرن‌تر و جذاب‌تر به سبک‌ها و الگوهای مختلف ارتقا یافته است. در مقایسه با کفپوش لمینت، وینیل کمی تنوع بیشتری در طراحی ارائه می‎دهد. کفپوش‌های وینیل می‌توانند نه تنها شبیه چوب، بلکه کف‌های سنگی و سرامیکی نیز باشند.

پارکت لمینت مناسب آشپزخانه

مقایسه کفپوش وینیل با لمینت

کفپوش‏های وینیل و لمینت ویژگی‎های مشترک بسیاری دارند، برای مثال از لحاظ هزینه مقرون به صرفه هستند و یک نفر می‎تواند به تنهایی و بسیار آسان آنها را نصب کند. این مواد کفپوش مصنوعی هر دو در رنگ‌ها، الگوها و طرح‌های متنوعی برای مطابقت با دکوراسیون موجود خانه شما وجود دارند. اگرچه این دو نوع کفپوش بسیار شبیه هم هستند، اما هر کدام چند تفاوت واضح دارند. در ادامه آنها را بررسی می‎کنیم:

ظاهر و طراحی

وقتی صحبت از ظاهر و استایل به میان می‌آید، کفپوش لمینت فقط کمی کیفیت بالاتری دارد. آن با نقش برجسته‌تری ارائه می‎شود و به لحاظ ظاهری به چوب سخت تراشیده شده (با دست)، نزدیک‎تر است. وینیل با تکنیک‎های برجسته‌سازی خود می‎تواند شبیه چوب به نظر برسد. بعلاوه ظاهر هسته کفپوش‎های وینیل ضخیم‎تر، بهتر و واقعی‎تر به نظر می‎رسد.

لمینت کمی ضخیم‎تر از کفپوش وینیل است، که این امر منجر به گرما و نرمی بیشتر هنگام ایستادن یا راه رفتن روی آن می‏شود.

مقاومت در برابر آب

تفاوت اصلی بین کفپوش لمینت و وینیل، مقاومت در برابر آب است که وینیل برنده بزرگ اینجاست. اکثر کفپوش‎های وینیل مدرن از مواد 100٪ پلیمری ساخته شده‎اند، به این معنی که می‎توانند مقادیر زیادی آب را تحمل کنند. می‎توان آن را در آب غوطه‏ور و خشک کرد و به طور معمول مجددا استفاده کرد. همچنین، ورق‎های وینیل به شما این امکان را می‎دهد که یک ورق را برای کل اتاق نصب کنید، به این معنی که هیچ درزی برای نفوذ آب وجود ندارد.

لمینت مقاومت محدودی در برابر رطوبت دارد. در اکثر محصولات یک هسته تخته فیبر وجود دارد که اگر برای مدت طولانی در معرض رطوبت قرار گیرد، می‎تواند متورم یا نرم شود. بنابراین، لمینت ممکن است گزینه ایده‏آلی برای اتاق‏هایی نباشد که رطوبت بالایی دارند، مانند حمام‌های خانوادگی و اتاق‎های خشکشویی.

متأسفانه کفپوش لمینت به اندازه وینیل در برابر رطوبت مقاومت نمی‎کند. در حالی که برخی از گزینه‌های کفپوش لمینت در برابر آب مقاوم هستند، اما وقتی در طول دوره‌های طولانی در معرض آب قرار بگیرند، ممکن است آسیب ببینند.

نصب و را‎ه‌اندازی

کفپوش لمینت برای آشپرخانه از نصب و راه‏اندازی کلیک و قفل استفاده می‎کند. این بدان معناست که تخته‌ها در شیار تخته‌های مجاور قرار می‌گیرند و وقتی در آن قفل می‌شود، درز بسته می‎شود. اکثر پروژه‌های لمینت به‌عنوان کف‌های شناور نصب می‌شوند، به این معنی که می‌توان آن‌ها را روی کف‌پوش‌های موجود نصب کرد. می‎توانید از یک اره رومیزی معمولی برای برش دادن قطعات متناسب با کف خود استفاده کنید.

وینیل تنوع بیشتری را برای روش‏های نصب ارائه می‏دهد. شما می‎توانید روش‎های کلیک و قفل، چسباندن و یا موارد دیگر را انتخاب کنید. مدیریت ورق وینیل کمی دشوارتر است، زیرا سنگین است و نیاز به برش دقیق در اطراف اشکال و زوایای اتاق شما دارد. به همین دلیل، ممکن است نیاز به نصب حرفه‌ای داشته باشد.

نظافت و نگهداری

تمیز کردن و نگهداری کفپوش وینیل آسان است. استفاده از یک دستشویی مرطوب برای تمیز کردن اشکالی ندارد. می‎توانید آنها را با محصولات پاک کننده ایمن تا زدودن کثیفی‌های سرسخت تمیز کنید. وینیل انواع روش‎های تمیز کردن را امکان‎پذیر می‎کند و علاوه بر تمیز کردن نیازی به مراقبت زیادی ندارد.

مراقبت و تمیز کردن کف لمینت برای آشپزخانه به دلیل مقاومت محدود در برابر رطوبت مستلزم فرآیند ظریف‎تری است. بهتر است از روش‌های خشک مانند جارو یا تمیز کردن خشک استفاده کنید. اگر نیاز به تمیز کردن دارید، از یک دستمال مرطوب استفاده کنید که در صورت لمس کردن تقریباً خشک شود. به غیر از آن، لمینت نیاز بسیار کمی به تعمیر و نگهداری دارد.

کفپوش مناسب آشپزخانه

هزینه

کفپوش‎های وینیل و لمینت از نظر قیمت مشابه هستند. آنها هر دو ارزان‎تر از سایر مواد کفپوش مانند کاشی‎های چوبی یا چینی هستند. با این حال، با بررسی گزینه‌های کفپوش لوکس، وینیل می‌تواند گران‌تر شود.

اکثر کفپوش‌های لمینت برای آشپزخانه را می‌توان با حدود 1 تا 5 دلار در هر فوت مربع خریداری کرد. قیمت به ضخامت مواد کفپوش و سبک طراحی شما بستگی دارد.

کفپوش‏های وینیل از حدود 1 دلار به ازای هر فوت مربع برای وینیل ساده (به اضافه چسب) شروع می‎شود. قیمت تخته‎های وینیل لوکس می‎تواند تا 5 دلار در هر فوت مربع برسد. با این حال، پول بیشتری دریافت می‌کنید، زیرا وینیل لوکس سطح بالا دارای ویژگی‌هایی مانند یک هسته ضد آب ویژه و یک لایه سایش ضخیم‌تر است.

دوام و طول عمر

کفپوش لمینت قوی و بادوام است، اما ممکن است در برابر آب آسیب‎پذیر باشد. همچنین، اگر خراش روی لایه بالایی ظاهر شود، اغلب قابل تعمیر نیستند. اکثر کفپوش‎های لمینت می‎توانند تا 10 تا 25 سال دوام بیاورند، اما این امر به شدت به مراقبت و نگهداری مناسب بستگی دارد.

کفپوش وینیل نیز به عنوان کفپوش بسیار بادوام و انعطاف‏ پذیر شناخته شده است. ممکن است به دلیل قیمت آن، تصور بر این باشد که کیفیت پایین‌تری دارد، اما وینیل می‌تواند به خوبی در برابر مکان‌های پرتردد در خانه شما تا 20 سال مقاومت کند. بسته به مراقبت و نگهداری، برخی از کفپوش‎های وینیل می‎توانند در طول زمان لایه‌‎برداری شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *